Tack för gåsen

with Inga kommentarer

Under den höstkulna gårdagskvällen avlöpte den traditionsenliga gåsmiddagen på Malmenmässen, där ungefär  40 kamrater kom tillsammans och hade en mycket trevlig kväll med god mat, god dryck, sång och framförallt, gott kamratskap.

Det hölls sedvanliga tal där bland annat vår vice ordförande (och middagens enda skåning) sjöng Edvard Perssons, Lite grann från ovan, för oss alla. Efter en god arbetsinsats av vår Mässdirektör som åkte runt i hela länet för att köpa gäss, blev det också en gåsmiddag trots årets brist på gås.

Efter maten bjöds det kaffe i kyrkan och lite senare på kvällen även vickning. Kvällen fortsatte med trevliga samtal och glada skratt en bra bit in på natten.

Vi vill också passa på att meddela att vi planerar skaldjursafton till  den 5 mars. Pricka för dagen i er kalender.

/Linköpingssektionen