Mässektionen

Mässektionen vidmakthåller mässtraditionen på Helikopterflottiljens mäss när den inte nyttjas av förbandet. Sektionen planerar och genomför olika aktiviteter på mässen och driver mässens egna bar. Sektionen ställer upp med serveringspersonal vid såväl statliga representation som föreningens egna tillställningar eller medlemmarnas privata fester.

Sektionen består av en mässdirektör och en biträdande mässdirektör som ansvarar och leder arbetet. Till deras hjälp finns mässansvariga/biträden som serverar och arbetar i baren; totalt ca 15 personer.

Varför ska du då jobba i mässektionen?

Jo, förutom att du bidrar till en levande mässkultur träffar du många trevliga och intressanta personer från både Malmen men också andra delar av Försvarsmakten och världen. Sist men inte minst så har vi riktigt kul när vi jobbar!

Som mässansvarig eller mässbiträde är de vanligaste uppgifterna att servera (tallriksservering) vid middagar, fylla på buffébord eller stå i baren. Du behöver inte ha serverat innan eller stått i bar tidigare, det viktiga är att du vill bidra till sektionens arbete. Resten lär du dig på plats.

Känner du att du vill engagera dig i att driva mässen på malmen så tveka inte att höra av dig till oss via e-post till massdirektor@hkpfljkf.se.