Uppdatering från Linköpingssektionen

with Inga kommentarer

Kära medlemmar, 

Pandemin har tvingat oss alla till ställa in eller skjuta upp våra planer, för Linköpingssektionen har det inneburit att vi varit tvungna att ställa in fjolårets Gåsmiddag i november och skjuta upp Skaldjursafton som brukar genomföras i mars.

Våra förhoppningar är att läget ser bättre ut fram över och planerar därför för att genomföra båda Skaldjursafton och Gåsmiddag under 2021. Skaldjursaftonen planerar vi till veterandagen lördagen den 29 maj och Gåsmiddagen till lördagen den 13 november. 

Vi hoppas att kunna genomföra en aktivitet just på veterandagen, då den annars inte firas särskilt på Malmen med anledning av närheten till Stockholm och det nationella firandet. Styrelsen planerar också för att kunna genomföra den årliga Sommarfesten för nuvarande och tidigare aktiva och förtroendevalda i föreningen.

Familjeaktiviteter på Leo’s lekland är som ni kanske förstår, tillvidare inställda.

 Med hopp om en ljusare framtid.

/Chefen Linköpingssektionen